Golf accessoarer

Som inom de flesta andra sportgrenar har även teknologin utvecklat “smarta” accessoarer för golfen. I App store och Google play hittar du en rad olika appar med funktioner som statistik, kartor över banan, avståndsinformation via GPS osv.

Apple och Sony är två tillverkare som utvecklat egna accessoarer som analyserar din swing och data överförs trådlöst till din mobila enhet och med dessa kan du förbättra dina slag och bättra nästa runda.

Klockan har blivit allt annat än bara en tidsvisare och faktum är att teknologin gjort det möjligt att tillexempel visa färgkartor och besvara samtal med den lilla accessoaren. Garmin är en av många tillverkare som har anammat utvecklingen och Approach S6 är en av deras många golfklockor och den har belönats med reddot-utmärkelsen för industridesign.

Approach S6 har touchscreen och bankartor till men än 38 000 banor runt världen i färg och du kan enkelt förhandsgranska bunkrar, vattenhinder osv med en egen “bankartknapp”. Dessutom kan du genom att trycka på skärmen, se avståndet till önskat mål på kartan och via GPS funktionen automatiskt se golfbanan och övergångarna mellan hål.

S6 har många spännande funktioner som hjälper dig att utvecklas och förbättras som spelare. Klockan är tunn och lätt och kan med fördel användas som vardagsklocka likväl som hjälpmedel på golfbanan.