Sporter under vinterhalvåret

För att hålla sig i form fram tills att golfsäsongen börjar så finns det sporter som man kan hålla på med under vinterhalvåret. Innebandy kanske är något som kan passa den som vanligtvis spelar golf. Du får hålla på med boll och ger dig bra med kondition.

Skaffa dig utrustning

Skaffa dig nödvändig utrustning för att spela. Innebandyklubba naturligtvis är ett måste för att du ska kunna spela. Men se även till att hitta sköna innebandyskor som passar dig. Hos Sportamore så kan du till och med hitta paket med både träningssko och innebandyklubba. T-shirt och kortbyxor är vad som krävs för att du ska kunna utföra sporten innebandy. Som sagt det behövs inte allt för mycket utrustning för att börja spela innebandy.

Hitta likasinnade

Försök att hitta likasinnade som gillar att spela innebandy. Ni kanske är ett gäng golfspelare som kan träffas någon kväll i veckan för att spela innebandy. Kolla upp med någon sporthall om lediga tider eller om några behöver mer personer i sina lag där ni kan få vara med och spela. Det finns många som älskar innebandy så det borde inte vara några som helst problem att hitta tillfällen att spela.

Träning för innebandy

Värm upp ordentligt innan du börja att spela innebandy. Även om du är relativt vältränad så är det viktigt med uppvärmning. Lika viktigt är det att efter match också stretcha. Ansträngda muskler och leder bör få töjas ut ordentligt innan du vilar. Försök att få in rutiner både innan och efter match med både uppvärmning och stretching så kommer du att hålla längre.